portal entry

select a category, or use search below
(searches all categories and all time range)
Title:

Great news: editing comments no longer loses paragraph formatting!

| View in Portal
February 06, 2019 12:43:21 AM GMT
8 Comments
<p>As some may have noticed, there has been a problem for some months where if you were to make a comment in a blog post here in the portal, and then you edited that comment, all its paragraph formatting would be lost--and the comment would become a sea of words, as one big paragraph.</p>
<p>The post <a rel="nofollow" href="https://coldfusion.adobe.com/2019/02/great-news-editing-comments-no-longer-loses-paragraph-formatting/">Great news: editing comments no longer loses paragraph formatting!</a> appeared first on <a rel="nofollow" href="https://coldfusion.adobe.com">ColdFusion</a>.</p>
Labels: Blog, Community Portal, Usability Issues, blog, ColdFusion, usability issues

Comments:

Test comment
Comment by Aaron Neff
1642 | February 06, 2019 11:37:55 PM GMT
<p>Any edits I make to above comment aren’t saved <img src="https://s.w.org/images/core/emoji/2.3/72x72/1f641.png" alt="??" class="wp-smiley" style="height: 1em; max-height: 1em;" /></p>
Comment by Aaron Neff
1641 | February 06, 2019 11:38:35 PM GMT
test comment 2
Comment by rahul_u2
1643 | February 06, 2019 11:41:34 PM GMT
Aaron, that's odd, but a different problem  I've never seen an edit fail to save  Have you confirmed this different browsers and machines? I've not heard anyone indicating that problem.
Comment by Charlie Arehart
1644 | February 07, 2019 02:10:45 AM GMT
<p>Hi Charlie,</p><p>Ah! It’s Firefox-specific. Works fine w/ Edge and Chrome.</p><p>I use all 3 randomly, but just happened to have FF open when commenting. No worries, I’ll use the others when commenting  (an emoji was supposed to appear right here - but emoji doesn't save - even in Edge/Chrome)</p><p>Thanks!,<br />-Aaron</p>
Comment by Aaron Neff
1645 | February 07, 2019 01:27:15 PM GMT
Good to hear the conclusion. Worth reporting to Adobe  though. Perhaps it could be fixed.
Comment by Charlie Arehart
1646 | February 07, 2019 01:44:10 PM GMT
Sadly, the problem is back, in the last couple of weeks of Feb 2019 and early March 2019. Grr. Also, folks are finding that if they use formatting in creating a NEW comment (like blockquote or numbering), that formatting is lost when the comment appears.
Comment by Charlie Arehart
1837 | March 03, 2019 04:33:06 PM GMT
Still a problem, on Mar 16. Really, Adobe?
Comment by Charlie Arehart
1929 | March 17, 2019 01:13:26 AM GMT