tracker issue : CF-4205252

select a category, or use search below
(searches all categories and all time range)
Title:

CF2018 Update 5 : Intermittent issue with CF admin page running on external web server

| View in Tracker

Status/Resolution/Reason: To Test//Fixed

Reporter/Name(from Bugbase): / ()

Created: 09/25/2019

Components: connector

Versions: 2016,2018

Failure Type: Incorrectly functioning

Found In Build/Fixed In Build: 315699 /

Priority/Frequency: Minor / Most users will encounter

Locale/System: /

Vote Count: 1

Problem:  Intermittent issue with CF admin page running on external web server after installing the latest update on CF2018 and CF2016

Method:

Repro steps:

Step 1: Install the latest update 

Step 2: Create the connector to allow the admin page access on external web server.

Step 3: Access the admin page using external web server port. On consecutive reloads, the admin page breaks with the below error message:


Error message:

The requested URL was not found on this server!
If you entered the URL manually please check your spelling and try again.

 Tomcat/ISAPI/isapi_redirector/1.2.46

Result:  Throws the below error:

Error message:

The requested URL was not found on this server!
If you entered the URL manually please check your spelling and try again.

 Tomcat/ISAPI/isapi_redirector/1.2.46

Expected: Should work every time when the admin page is reloaded.

Workaround: Use the old isapi_redirect.dll

Note:

Attachments:

Comments:

Adobe has reported here (as of early 9/28/19) that this is "bugverified", but it is not listed as "fixed" yet. But in a thread in the forums, they are offering a new isapi_redirect.dll that fixes an issue with the connector. It's not clear if it's the same as this one, but it may be. Check out https://coldfusion.adobe.com/2019/09/coldfusion-2018-release-update-5-coldfusion-2016-release-update-12/#comment-35695, which says: "We have a patched isapi_redirect.dll which you can use. Its placed in: https://www.dropbox.com/sh/q2hv32vuw25oiho/AADpPdNBKC82IXXIxBM60m-ya?dl=0 Please let me know if this solves your issue. You need to goto [CF Home]\config\wsconfig\[Magic folder for your connector] Make a copy of the isapi_redirect.dll file Replace it with the one I shared in the dropbox link Restart the Application Pool for your IIS website Thanks, Kailash" If anyone experiencing this issue reported here wants to try it, to see if it makes the problem go away, please do then report here how it goes, or perhaps Adobe will soon offer a clarifying comment. I'm just trying to help people juggling all the balls, to get the update in place ASAP, especially for the security fixes it includes.
Comment by Charlie A.
31443 | September 28, 2019 02:42:13 PM GMT